Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan via een inschrijvingsformulier en met gepast geld via de trainster of trainer van uw kind of via online inschrijven (voor seizoen 2021-2022 enkel voor nieuwe leden).

Opgelet, uw inschrijving is pas defintief na betaling! Voor 1 oktober van het lopend seizoen moet iedereen ingeschreven zijn. 

 

De lidgelden per groep zijn terug te vinden bij 'uurrooster trainingen'. De tarieven gelden voor een volledig seizoen dat loopt van september t.e.m. juni (een volledig schooljaar). Tijdens de schoolvakanties wordt er niet geturnd (muv de eerste zaterdag van elke vakantieperiode).

 

Indien u na de kerstvakantie of de paasvakantie instapt, worden er aangepaste tarieven gehanteerd. 

Indien u beschikt over een vrijetijdspas betaalt u een aangepast tarief (50 % van het totale inschrijvingsbedrag). 

Voor de start van het nieuwe seizoen wordt er steeds een voorinschrijving georganiseerd waarbij u een korting geniet. Voor het seizoen van 2021-2022 zal iedereen die zich inschrijft voor 19/9 van een korting kunnen genieten !! Wie reeds lid was voor een volledig seizoen in 2020-2021 krijgt een aangepaste (corona-)korting. Meet informatie hierover is te verkrijgen bij de trainsters of het bestuur. 

 

Iedereen is welkom om een proefles mee te komen proberen! Instappen in de recreatieve groepen kan doorheen het ganse seizoen, m.u.v. de airtrackgroepen.