Dag iedereen!! We mogen door de maatregelen helaas op dit moment geen fysieke lessen voor onze groepen +12 jaar organiseren. Maar dat betekent niet dat we jullie vergeten zijn! Onder dit menu kan je snel naar je eigen groep gaan kijken en ontdekken welke leuke alternatieven onze trainer en trainsters voor jullie in petto hebben. Je mag natuurlijk ook altijd eens bij de andere groepen een kijkje nemen. We hopen jullie zo in beweging te kunnen houden en hopen jullie vooral allemaal heel snel terug in de sporthal te kunnen ontvangen.

 

 

Wie doet er de komende twee weken mee??? 

 

Stuur zeker al jullie leuke foto's of filmpjes naar 

turnkringrapenknap@gmail.com of deel ze via facebook.

 

Wij kijken er al naar uit!

 

PS: Het filmpje werd gemaakt pré-corona maar blijkt dus nu heel erg goed van pas te komen dus doe zeker allemaal maar mee!!

Wie graag in beweging blijft, kan dat doen met de oefeningen uit onze nieuwe video!

Voor wie graag elke weekdag een extra work-out heeft is er op Nederland 2 elke weekdag om 9u10 'Nederland in beweging' . In 15 minuten wordt er aan de conditie gewerkt!

 

Voor wie er dan nog niet genoeg van heeft en ook thuis graag blijft bewegen zijn er ook online work-out filmpjes te vinden zoals bv op Sportoase tv. Via online filmpjes worden coaches tot in de woonkamers gebracht met uitdagende oefeningen per spiergroep. Zo kan je elke dag zelf kiezen welke spieren aan het werk worden gezet. Er zijn specifieke uitdagingen en bewegingsoefeningen voor kinderen maar ook aangepaste work-outs voor ouderen en beginners.

Elke maandag en elke donderdag, stipt om 16 uur, wordt er via de website en het Sportoase YouTube-kanaal een volledig nieuwe aflevering en work-out online geplaatst. Wie graag een kijkje neemt kan via deze link de filmpjes bekijken.