Evenementen

Geplande activiteiten voor seizoen 2020-2021:

 

december 2020: Sinterklaas

24/01/2021: ontbijtfestijn in Parochiezaal Westmalle

06/03/2021: Turnshow

Zomervakantie: stage keurploeg (23 t/m 25 augustus 2021, telkens in de voormiddag)

 

Deze activiteiten worden georganiseerd onder voorbehoud, afhankelijk van de richtlijnen mbt COVID-19. Dit betekent dat onze turnshow er dit jaar ook wat anders zal uitzien. We houden jullie op de hoogte! 

 

 

 

Op volgende data is er geen turnles: 

 

Tijdens de schoolvakanties: 

 

herfstvakantie : van 2/11 t/m 7/11

kerstvakantie: van 21/12 t/m 2/1

krokusvakantie: van 15/2 t/m 20/2

paasvakantie: van 5/4 t/m 17/4

 

Op feestdagen:

11/11: Wapenstilstand 

1/5 Dag van de Arbeid

13/5 en 14/5: Onze Heer Hemelvaart

24/5: Pinkstermaandag

 

Wanneer er andere activiteiten gepland zijn in de zaal: 

4/12: seniorensportdag

9/12: SVS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nieuws

Opstart Damesturnen

Eindelijk, na bijna een heel seizoen gedwongen stopzetten van onze lessen damesturnen zijn we er begin mei opnieuw ingevlogen. En of onze dames enthousiast waren! In twee groepen wordt er opnieuw geturnd op maandagavond, outdoor en veilig maar vooral met heel veel zin!!

 

Ontbijt take-away op 9/5

Omdat we door de corona-epidemie geen ontbijtfestijn konden organiseren, doen we het dit seizoen een beetje anders. We organiseren op zondag 9/5 een heerlijk afhaalontbijt! Bestellen kan online door hier te klikken. De betaling gebeurt meteen online en u kan zelf een tijdstip kiezen waarop u uw onbijt komt afhalen in de sporthal.  Lekker genieten en ondertussen geven jullie de turnkring een financieel steuntje in de rug! Alvast bedankt en .... smakelijk!

 

Wedstrijdoefeningen keurploegen

Onze keurploegen nemen onder normale omstandigheden jaarlijks deel aan een aantzl wedstrijden die georganiseerd worden door de Gymnastiekfederatie. Helaas konden ook deze het afgelopen seizoen niet doorgaan. Om hen toch de kans te geven te tonen waar ze zo hard voor gewerkt hebben, maakten we een compilatiefilmpje met al hun wedstrijdoefeningen. Dikke proficiat meisjes!

 

8/3/2021

Onze turnshow, waar we elk jaar zo naar uitkijken, zou normaal vandaag plaatsvinden. Corona stak daar helaas een stokje voor maar dat heeft ons niet belet om geen terugblik te maken op het voorbije jaar. Het filmpje is integraal te bekijken via deze link. Veel plezier ermee!

 

Opstart groepen + 13-jarigen

Op 27/2 konden ook onze +13-jarigen eindelijk opnieuw opstarten voor een outdoor aanbod! En dat we er , samen met hen, van genoten hebben. Hopelijk mogen we binnenkort ook terug 'echt trainen' in de zaal maar het is alvast fijn om iedereen weer te zien!

 

 

Bevraging nieuwe maillots

 

We hebben alle stemmen geteld en jullie hebben onze nieuwe recreamaillot gekozen! Benieuwd welke het geworden is? Neem dan zeker hier een kijkje!

 

 

 

Ontbijtfestijn 24/01

 

In deze gekke coronatijden hadden we ons ontbijtfestijn graag via take-away georganiseerd maar omdat de situatie op dit moment te onzeker is en we dus geen garantie hebben dat we het kunnen laten doorgaan, kiezen we ervoor om het nog even uit te stellen. Maar geen nood: van uitstel komt zeker geen afstel!! We plannen onze ontbijt take-away later dit seizoen! We houden jullie op de hoogte!

 

 

 

Kaderweekend 24-25 oktober 2020

 

Op zaterdag 24/10 en zondag 25/10 nam het voltallige bestuur en onze trainersploeg weer deel aan het kaderweekend vanuit de Gymnastiekfederatie. Vol ideeën en geïnspireerd gaan we hier weer mee aan de slag!

 

KIDDIES programma

 

Dit seizoen starten we voor onze kleuterwerking met het kiddiesprogramma. Wat dit allemaal betekent, ontdekt u via filmpje verder op deze pagina!

Juf Eevelyn volgde op zondag 20/09 de opleiding van KIDDIES. Boordevol inspiratie beginnen we ana het niewe seizoen!

 

 

Stage keurploeg augustus 2020

 

Onze keurploegen hebben van maandag 24/8 t/m woensdag 26/8 alvast hun conditie kunnen opbouwen tijdens hun startstage. Wat waren we blij om eindelijk opnieuw samen te kunnen turnen in onze sporthal!! We tellen af naar september om jullie allemaal terug te zien!!

 

 

 

 

Zomerschool

Op maandag 24/8/2020 konden de deelnemers aan de zomerschool in de namiddag genieten van een initiatie aritrack en reuzetrampoline.  Deze initiatie werd gegeven door onze trainers in samenwerking met de gemeente. De namiddag was een groot succes, dankjewel aan allen voor de fijne samenwerking!

 

 

Coronamaatregelen

 

Bekijk onze pagina voor alle laatste updates rond de maatregelen rond Covid-19

 

Nieuwe website

In mei 2020 ging onze nieuwe website online. We zijn erg trots op deze mooie nieuwe site en danken ook in het bijzonder Irma Baets voor de knappe kunstwerken die we voor de site mochten gebruiken!

 

Inschrijven seizoen 2020-2021

Vanaf seizoen 2020-2021 starten we met online inschrijven. Meer informatie hierover volgt nog!

 

 

 

Wedstrijden seizoen 2019-2020

Onze keurploegen namen ook dit seizoen weer deel aan verschillende wedstrijden airtrack en toestelturnen en brachten heel wat medailles mee naar huis. Ze werden hiervoor ook gelauwerd tijdens de kampioenenviering van de gemeente Malle. Dikke proficiat aan al onze turnsters!

 

Kaderdagen 2019

Onze jeugdtrainers en -trainsters namen ook dit jaar deel aan de kaderdagen georganiseerd vanuit de gymfed. Op die manier scholen we ons voortdurend bij om kwaliteitsvolle lessen te kunnen aanbieden!

 

Demonstratie rusthuizen

Onze keurploegen gaan jaarlijks demonstreren in de Malse rusthuizen. Dit betekent telkens weer een hele fijne namiddag voor zowel de bewoners als voor onze turnsters. Door de coronacrisis hebben we helaas één van onze optredens moeten annuleren maar uitstel is geen afstel en volgend jaar zijn we zeker opnieuw van de partij!!

 

 

Wij missen jullie!!