Keurgroepen

 

Hallo gymnasten!!

 

We maken samen een enorme reis. Naar waar? Naar het zonnige Spanje aan zee.

We vertrekken in Westmalle aan de sporthal en gaan helemaal naar Gibraltar. Hoe gaan we dat doen? We maken met z'n allen sit-ups met gestrekte benen.

10 sit-ups = 1 km

Iedere zondag sturen we het resultaat van de vorige dagen naar juf Kim (het aantal sit-ups dat je hebt gedaan). Zij verzamelt alle kilometers en zo schuiven we langzaam maar zeker op naar ons einddoel. 

Op de website kan iedereen volgen hoe ver we al gevorderd zijn. Onze reis loopt langs volgende steden:

Westmalle - Parijs: 300 km

Parijs-Limoges: 300 km

Limoges-Bordeaux: 200 km

Bordeaux-Pamplona: 300 km

Pamplona-Madrid: 300 km

Madrid-Sevilla: 400 km

Sevilla-Gibraltar: 200 km

Alles samen reizen we met z'n allen 2000 km!!

 

En denk er aan, de sit-ups mogen Rap maar vooral Knap zijn!

 

Veel reisplezier en hopelijk tot snel,

trainster Irma- Kim-Vicky

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 24/11:

We hebben al 134 km afgelegd en zijn Brussel gepasseerd en onderweg naar Parijs!

En goed nieuws, er komt versterking!! De jongens van het middelbaar zien een reis naar Spanje wel zitten en zullen dus meedoen aan de challenge. Met vereende krachten geraken we er zeker! Veel succes iedereen!

 

Update 30/11:

Hoera we zijn Parijs voorbij! We hebben in totaal samen al 348 km afgelegd en zetten onze reis verder richting Limoges. Ook onze jongens hebben hun steentje bijgedragen. Wie wilt mag ons nog steeds helpen want samen gaat het een stuk sneller en geef toe, met z'n allen samen is het ook gewoon veel leuker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 8/12:

 

We deden er de afgelopen week weer 195 km bij en zijn ondertussen Orléans voorbij! Hup hup hup, samen geraken we er wel!

 

 

 

 

Update 16/12:

 

We legden de afgelopen week 168 km af! We zijn onderweg naar Limoges. Steekt iedereen nog een tandje bij? Dan geraken we er zeker wel! 

 

 

 

Update 21/12:

 

De afgelopen week deden we er zo maar eventjes 241 km bij!! Dikke proficiat aan iedereen voor alle inspanningen! We gingen op en over Bordeaux en zijn onderweg naar Pamplona! Nog even en we steken de Spaanse grens over. Laat die sit-ups maar komen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 28/12:

We zijn in Pamplona!! Afgelopen week legden we samen opnieuw 169 km af! Dat betekent dat we over de helft van onze reis zijn 💪 Op naar Madrid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 4/1:

We naderen stilaan Madrid! We deden er afgelopen week opnieuw maar liefst 204 km bij! Alweer een superprestatie! We kunnen de sangria al bijna ruiken... Op naar volgende week!

 

 

 

 

Update 11/1:

We deden het de afgelopen week wat kalmer aan zodat iedereen kon bekomen van de feestdagen. We sit-upten er 85 km bij en staan aan de poort van Madrid. We vliegen er opnieuw in de komende week! Onze supporters mogen ons gerust nog wat aanmoedigen!

 

 

 

 

 

 

 

Update 19/01:

We deden er de afgelopen week alweer 189 km bij en legden alles tesamen al zo'n 1500 km af. Goed voor maar liefst 15 000 sit ups!!! We laten Madrid achter ons en zetten koers naar Sevilla!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 25/1:

 

Opnieuw legden we de afgelopen week 113 km af. Trainster Irma wilde jullie dit graag laten weten:

'Aan mijn mede-reizigers:

Nog enkele kilometers en we kunnen samen de zee inspringen. ik heb mijn badpak, strandlaken en zonnebril al klaargelegd en voor alle zekerheid neem ik de zonnecrème ook mee!

Een terrasje zit er nog niet in. Maar na de eerste kleine of grote training gaan we samen iets drinken! Ik trakteer! Nu nog een kleine inspanning en we hebben ons doel samen bereikt. 

Heel veel groetjes, trainster Irma!

 

PS: Vergeet je emmer en schupje niet!

 

 

 

 

Update 2/2:

 

Na alweer een 131 km te hebben afgelegd zijn we in Sevilla!! We rusten hier even uit en zetten dan koers naar onze eindbestemming Gibraltar!!

We zijn er bijna, we zijn er bijna... maar nog niet helemaal!!

 

 

 

 

Update 10/2:

 

We hebben afgelopen week alweer 71 km afgelegd. We zijn nu op slechts een boogscheut van onze eindbestemming en kunnen de zeelucht al ruiken. Nog een laatste inspanning en dan hebben we het gehaald!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 16/2:

 

Afgelopen week deden we het wat rustiger aan en deden we er 34 km bij. Nog een laatste krachtinspanning van iedereen en we zijn er! Gaan we er deze week samen voor? Veel succes!!

 

 

 

 

 

 

Update 1/3

 

De afgelopen weken deden we er alweer een kleine 200 km bij! Nog een laatste inspanning en we zijn er! Doet iedereen nog een laatste 'effort'? Dan genieten we volgende week samen van een ongelooflijk resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

Update 16/3:

We zijn er!!!!! 2000 km (en een beetje extra) hebben we samen afgelegd! Goed voor meer dan 20 000 sit ups! Nu kunnen we eindelijk genieten van onze eindbestemming (en dat met ijzersterke buikspieren): Gibraltar! DIKKE DIKKE proficiat aan iedereen die heeft meegedaan! Binnenkort (wanneer het weer mag) drinken we er samen eentje op! Proost!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

email juf Kim: kim.geys@hotmail.com