De lidgelden per groep zijn terug te vinden bij 'uurrooster 2021-2022'. De tarieven gelden voor een volledig seizoen dat loopt van september tot en met juni (een volledig schooljaar). De verzekeringen zijn in dit bedrag inbegrepen. 

 

Voor de gewone recreagroepen, die 1 uur in de week trainen, betaalt u  80 euro. Voor de voorbereidende keur-  en de keurgroepen betaalt u, afhankelijk van het aantal uren training (1,5 uur tot 2uur) een aangepast bedrag. 

Ook de dames krijgen 1,5 uur les in de week en betalen 110 euro lidgeld. 

Opgelet, indien u inschrijft voor eenzelfde lid voor meerdere groepen, krijgt u per bijkomende groep een korting van 30 euro. Bijvoorbeeld wanneer u uw kind inschrijft voor de recreatieve groep juffers (80 euro) en voor airtrack middelbaar (80 euro) krijgt u 30 euro korting en betaalt u voor een volledig seizoen in totaal 130 euro.

Belangrijk: Aan het begin van het seizoen wordt een voorinschrijving georganiseerd. Wanneer u zich inschrijft voor 19/9, ontvangt u per ingeschreven kind een extra korting van 5 euro. 

Indien u beschikt over een vrijetijdspas betaalt u een aangepast tarief (50 % van het totale inschrijvingsbedrag). 

 

Voor seizoen 2021-2022 worden er voor leden die een volledig jaar lidgeld hebben betaald tijdens het seizoen 2020-2021 aangepaste (corona)kortingen verrekend. Voor hen volgen afzonderlijke inschrijvingsmomenten in september. 

Lidgeld